Отиване към съдържанието

Главно меню:

Кои сме ние?

 - От 1997г. се занимаваме със земеделие в сферата на тютюнопроизводството, като произвеждаме едролистен тютюн Вирджиния - PVH19, Бърлей и дребнолистен ориенталски тютюн. Технологията на отглеждане на тютюна сме усвоили от семката през разсаждане, отглеждане, събиране и сушене до продажбата.
  - Отглеждаме и зърнени култури и пшеница, притежаваме полета с маслодаен слънчоглед и др.
  - От 2010г. се занимаваме с оранжерийно производство. Изградихме 3 дка. тунелни оранжерии с испанската технология NGS, като сме техни единствени представители за България. Тези 3 дка. ни бяха като опитно поле за отглеждане на краставици домати и салати.
  - След натрупания опит и на база на усвоените технологии в оранжерийното производство през 2015г. изградихме модерна 10 дка. блокова оранжерия, която е оборудвана с всички последни новости в хидропонното отглеждане на оранжерийни култури, осигуряваща ни необходимите условия, за да произведем качествена, здравословна и достъпна продукция за нашите клиенти.
  - От 2017г. оранжерията е изцяло обновена и преоборудвана във високотехнологично разсадно стопанство, отговарящо на съвременните изисквания за отглеждането на здрав и качествен разсад, предпоставка за постигането на по-интензивно отглеждане и на по-висок добив, както при оранжерийно така и при полското производство.
  - Експертността на специалистите от нашия екип е ключов момент за отглеждането на висококачествената продукцията и уникална възможност за нашите клиенти да се възползват от професионалното им мнение по отношение  на технологията и условията за оптимално отглеждане на индивидуалните култури.
  - В основата на нашия бизнес залагаме на коректност и точност в отношенията си с нашите клиенти, партньори и доставчици, за постигането на което, постоянно инвестираме в развитието на персонала, подобряване на производството и модернизиране на материалната база.
  - Нашите стремежи и ценности са:
Да спазваме фирмената етика с поглед към бъдещето за постигане на дългосрочните цели.
Не правим компромис с качеството.
На първо място поставяме желанието на клиента.
Честно и коректно отношение с клиенти, партньори и доставчици.
Преодоляване на проблемите чрез екипна работа.


Назад към съдържанието | Назад към главното меню